Resultaten voor koffiebekers

koffiebekers
Koffiebekers karton milieuvriendelijke wegwerp koffie bekers Conpax.
Daarnaast bieden wij ook milieuvriendelijke koffiebekers aan zoals onze eigen Altijd koffie beker. Klik op de foto voor een vergroting van de foto of ga naar Webshop koffiebekers. 100 Automaat bekers 180ml / 75oz.
Duurzame Koffiebekers Kartonnen Bekers Bio Koffiebekers Duurzame Verpakkingen Bio Futura.
Omdat ze gecertificeerd zijn volgens EN-13432 kunt u ze gewoon bij het GFT afval doen. Deze milieuvriendelijke bekers hebben een bioplastic coating waardoor ze geschikt zijn voor zowel koude als warme dranken. De bio koffiebekers zijn perfect voor op kantoor evenementen en vele andere gelegenheden. Eigen logo of tekst op de koffiebeker? Neem contact met ons op via info@biofutura.nl voor de mogelijkheden. Tonen als Foto-tabel Lijst.
kartonnen koffiebekers bedrukken Ekocups.nl.
Het maken van het ontwerp kun je via de webshop eenvoudig zelf doen. De verdere productie vindt volledig in onze eigen drukkerij plaats zonder tussenkomst van andere partijen. Hierdoor kunnen we koffiebekers goedkoop produceren en snel leveren. Dat is wel zo prettig koffie drinken! Smaakvol onder de aandacht met bedrukte bekers. Een beker is een prachtig middel om je logo bedrijf of boodschap op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Hij mag dan ook niet ontbreken op een beurs evenement of festival om je huisstijl en uitstraling te ondersteunen. Maar ook in de showroom kantine of lounche biedt een bedrukte beker uitstekende mogelijkheden om mensen op een ongedwongen manier van informatie te voorzien. Heb je binnenkort een beurs of evenement?
Koffiebekers bestellen Online zo geregeld! 055-7676100.
Koffiebekers enkelwandig logo bedrukking. Koffiebekers enkelwandig volledige bedrukking. Koffiebekers dubbelwandig volledige bedrukking. Koffiebekers Bio/Premium volledige bedrukking. Goede koffie in een goede koffiebeker dat is een match! KoffiebekerDirect is specialist in kartonnen koffiebekers. Het materiaal karton met aan de binnenkant een flinterdunne PE coating is uiterst solide geschikt voor warme en koude dranken en prettig in gebruik.
Koffiebekers van KoffiebekerDirect 055-7676100.
Koffiebekers To Go Lines. Mooi stoer en eigentijds. Ook in BIO uitvoering. 3.000 tot 1.000.000 st. Altijd de beste prijs! Ds à 3.000 stuks. Koffiebekers enkelwandig logo bedrukking. Koffiebekers enkelwandig volledige bedrukking. Koffiebekers dubbelwandig volledige bedrukking.
LIMM Recycling Koffiebekers recyclen.
Wat voor de een afval is is voor ons duurzame grondstof. Veel bedrijven laten hun afval afvoeren naar Azië maar dat is maatschappelijk niet verantwoord. LIMM Recycling haalt de gebruikte koffiebekers op vult de voorraad nieuwe koffiebekers aan en zorgt voor de verwerking van de gebruikte koffiebekers. Dat bespaart de bedrijven een hoop kosten voor afvalverwerking. LIMM Recycling werkt alleen met producten die verder kunnen worden gerecycled en oneindig gebruikt kunnen worden. Wij scheiden bij de bron! Gezien de specialisatie van LIMM Recycling op het gebied van recycling van koffiebekers hebben wij de capaciteit om elke door u gewenste plastic beker aan te bieden.
In gesprek over biobased koffiebekers Pianoo Expertisecentrum Aanbesteden.
In gesprek over biobased koffiebekers. De ministeries van SZW en VWS gebruiken dagelijks circa 15.000 biobased koffiebekertjes. Maar wat is een biobased koffiebeker en vooral hoe koop je het in? Er bleek een wereld te verkennen aan soorten koffiebekers maar uiteindelijk is het gelukt. Rob Heijink categoriemanager Henk Jaap Buikema leveranciersmanager en Michel Goossen van Douwe Egberts gingen samen in gesprek. Met een kop koffie erbij. Opdracht warme drankenautomaten voor de ministeries van SZW en VWS. Bijzonder pilot voor biobased koffiebekers marktconsultatie na gunning blijvend in gesprek. Voor en nadelen van deze aanbesteding. Rob Heijink categoriemanager catering.
Koffiebekers Cafe Salento.
Kartonnen koffiebekers Kunststof koffiebekers Café Salento Biobekers. Bij goede koffie horen ook koffiebekers van hoge kwaliteit. Café Salento biedt een ruime keuze uit koffiebekers qua materiaal formaat en inhoud. Hieronder een greep uit ons aanbod van koffiebekers. Cafe Salento Kartonnen Bekers. Deze stevige beker bedrukt met een sfeervolle afbeelding houdt prettig vast dankzij de kwalitatief hoogwaardig karton soort. Deze bekers worden in Europa geproduceerd en zijn smaak en reukloos. De Café Salento kartonnen koffiebekers hebben goede isolatie-eigenschappen en zijn ook te gebruiken in volautomaten met automatische bekerafgifte.
Gratis koffiebekers blijken gigantisch succes economie.groningen.nl.
We denken er zelfs al aan om er een verdieping in te bouwen. De bekers worden per container aangevoerd zo zegt Lubben. Inmiddels leveren de twee jonge ondernemers niet alleen meer gratis koffiebekers met reclame erop maar worden ook koffiebekers tegen betaling geleverd. Veel instellingen en bedrijven willen blijkbaar koffiebekers met hun logo of met een andere boodschap erop. Het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond wilde bijvoorbeeld graag bekers met daarop hun kernwaarden. Zo worden die steeds onder de aandacht van hun personeel gebracht aldus Lubben in het Dagblad van het Noorden. De bekers die tegenwoordig ook gewoon per doos en zonder opdruk besteld kunnen worden via verschillende websites worden gemaakt in het Chines Qingdao.
Zeer praktische aantrekkelijk en niet onbelangrijk voordelige koffiebekers.
Koffiebekers leveren wij u voor zeer scherpe prijzen. We kunnen u deze leveren in zowel plastic als karton. Ook zijn er biologisch afbreekbare kartonnen koffiebekers.
Collect a cup Koffiebeker recycling Van Gansewinkel.
Afname CO 2 uitstoot. Inzamelproces en recycling van kartonnen koffiebekers. Verbranding versus recycling van kartonnen koffiebekers. Wilt u meer informatie over Collect a Cup en de recycling van kartonnen koffiebekers ontvangen?
De Goedkoopste Koffiebekers van Nederland koop je natuurlijk bij Koffiebekers.nl Koffiebekers.nl.
Koffiebekers bedrukken vanaf 500 stuks. Voor 1600 besteld morgen in huis. Kartonnen koffiebekers voor onderweg. Goedkoop en direct uit voorraad leverbaar. Perfect voor thuis onderweg of op kantoor. vanaf 5950 / 2500 stuks. vanaf 3950 / 1000 stuks. Plastic Koffiebeker / Automaat beker 180ml wit. vanaf 4950 / 3000 stuks. Koffiebekers Altijd Koffie 8oz / 237ml. vanaf 4950 / 1000 stuks.

Contacteer ons