Meer resultaten voor karton bedrukken

karton bedrukken
Panelen bestellen goedkoop makkelijk en snel in huis.
Dan ben je bij Drukzo aan het juiste adres! Kartonnen bord zijn licht van gewicht en zeer sterk waardoor ze uitermate geschikt zijn om op te hangen. De borden zijn milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Laat jouw bord bij Drukzo drukken en wij zorgen ervoor dat je bord niet onopgemerkt zal blijven. Beste prijs in Nederland. Levering in één werkdag mogelijk. Verkrijgbaar in elk formaat. Beschikbaar vanaf slechts één stuk. Perfect voor binnen buiten gebruik. Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw kartonnen borden rekening met de volgende aanleverspecificaties.
Kartonnen bekertjes? Goedkoop kartonnen koffiebekers bedrukken!
Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u kartonnen koffiebekers inverschillende soorten en maten. Naast de gewone koffiebeker beschikken wij ook over een speciale dubbelwandige koffiebeker die uw drank lang warm houdt terwijl de buitenzijde van de beker niet heet wordt. Al onze kartonnen koffiebekers zijn geschikt voor een volledige bedrukking. U kunt bij diverse bedrijven uw kartonnen bekers bedrukken echter bent u bij Bekerbedrukking.nl verzekerd van de scherpste prijs.
Foto op karton bedrukken.
Actie Foto Op Canvas. Tips voor karton bedrukken. Hieronder vind je een aantal handige tips waarvoor je karton kunt bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een foto op een hart laten afdrukken en deze cadeau geven met Valentijnsdag of Moederdag. Kies de mooiste foto van jou en je vriendin of ga op zoek naar de leukste familiefoto. Een foto op een hart is niet alleen een sierlijk maar ook een erg persoonlijk cadeau om te geven.
Grijskarton/Grijsboard De kaarten drukkerij.
Het Grijskarton of Grijsboard is een 100% recycled karton gemaakt van pulp. Het oud papier wordt ongebleekt verwerkt tot pulp. Hierdoor ontstaat de grijze kleur welk wordt doorspikkeld met snippers oud gekleurd papier. Het grijskarton heeft een sterke vintage uitstraling leent zich uitstekend voor kaarten met een sterke en onderscheidende boodschap. Houdt met het ontwerp extra rekening met het ruwe oppervlak de grijze tint en de gekleurde spikkels die altijd zichtbaar blijven. Houdt bij deze papiersoort ook rekening dat drukinkt transparant is en dat de grijze kleur van het papier altijd zichtbaar blijft door het drukwerk heen.
Bedrukte dozen Topa.
Het belang van hoogwaardige bedrukking. Een slechte kwaliteit bedrukking op uw verpakking kan de merkwaarde van uw bedrijf en het imago verminderen. Topa heeft hoogwaardige bedrukkingsmogelijkheden voor golfkarton en massief karton. De meest voorkomende bedrukking is flexodruk. Bedrukken van bijvoorbeeld standaarddozen verzenddozen of stansdozen kan zowel in flexobedrukking als offsetbedrukking tot en met full colour gelamineerde gecacheerde dozen. Een bedrukte doos is uitermate geschikt om uw product op de juiste manier te presenteren. Door bijvoorbeeld uw naam en logo in de gewenste kleuren te bedrukken kunt u naast naamsbekendheid ook een boodschap meegeven. Hoogwaardige kwaliteit bedrukking voor merkbehoud. Optimale presentatie van uw product. Positieve invloed op sales. Ook wel hoogdruk of directdruk genoemd i.v.m. het direct drukken op golfkarton.
Full-Colour bedrukte golfkartonnen dozen Nispen Verpakkingen.
Wilt u uw golfkartonnen dozen personaliseren en/of voorzien van een opvallend onderscheidend ontwerp? Nispen Verpakkingen regelt dit graag voor u! U kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij maken een nieuw ontwerp voor u. Wij hebben daarvoor alles onder één dak van een ontwerpstudio tot de fabriek waarin wij de dozen geheel zelf produceren. Direct printen op golfkarton.
Kartonnen Meubels DrukwerkMAX.
Een kartonnen meubel is niet alleen geschikt als promotiemiddel maar is tegelijkertijd ook een leuke aanwinst voor op kantoor of tijdens een beurs of evenement. Gemaakt van stevig karton. Bestaat uit drie onderdelen. Bedrukking op FSC papier met glanzende of matte afwerking. Gemaakt van stevig karton. Eenvoudig in en uit te klappen. Bedrukking op FSC papier met glanzende of matte afwerking. Gemaakt van stevig karton. Neemt weinig plek in beslag. Bedrukking op FSC papier met glanzende of matte afwerking.
Bedrukte doosjes op maat in kleine aantallen Budgetdoosjes.nl.
We gebruiken bijzondere materialen om dozen te maken die onderscheidend zijn van het bestaande aanbod. Je vindt hier onder meer brievenbusdozen verzenddozen wijndozen cadeauverpakkingen en luxe dozen. Van vouwkarton golfkarton of massief karton. Soms maken we partijen die we eenmalig kunnen aanbieden. Hier gaat het altijd om dozen die iets bijzonders hebben. Ze zijn bijvoorbeeld met een heel bijzonder materiaal omplakt of hebben een bijzondere constructie. Direct een offerte aanvragen kan ook klik dan hier. Kijk eens onder het kopje Menukaart. Hier staan alle lijsten met bestaande formaten doosjes.
Tabbladen van karton bedrukken Maxximap.
Het bijzonder formaat zorgt er voor dat de set mooi in het stalenboek voor gordijnen past. De uitspringende tabvorm geeft een duidelijke scheiding tussen de diverse delen van de inhoud. Het stevige karton zorgt er voor dat de tabbladen ook met een uitspringende tab mooi blijven! Klik op foto voor details. KARTONNEN TABBLADEN MET OFFSET BEDRUKKING. Deze tabbladenset heeft 9 tabs en is bedrukt met een Full colour offset bedrukking. Bedrukte tabbladen geven een bepaalde sfeer aan je product gevoel is nog altijd erg belangrijk voor klanten zeker als het gaat om bijvoorbeeld raamdecoratie.
5 manieren om verpakkingen te bedrukken Verpakkingsprofs.
Home // Kennisbank // Wat is de beste manier om uw verpakkingen te bedrukken? Wat is de beste manier om uw verpakkingen te bedrukken? Ondernemerstips 1717 keer bekeken. Wie zijn verpakking wil laten bedrukken heeft verschillende opties. Ga je voor een diepdruk of toch liever voor flexo of offset? Hieronder lichten we vier druktechnieken uit voor welke producten ze het meest geschikt zijn en wat het verschil is met de andere technieken. Verpakkingen die bedrukt worden met deze techniek zijn veelal flexibel en gemaakt van kunststof papier of aluminiumfolie. In de printplaat worden verdiepte uitsparingen gemaakt.
Massief karton bedrukken en bestellen Flyerzone.
Grote stickers vanaf A3. A7 74 x 105 cm. Massief karton bedrukken kan snel en voordelig bij Flyerzone. Enkel of dubbelzijdig bedrukt? Kies het gevouwen eindformaat van uw product. Kies hier uw type bedrukking. Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken. U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen. Om de prijs te zien selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkoop massief karton bedrukken.
Karton bedrukken cacheren stansen plakken en assembleren uw fabrikant Zaadhof Cartonnagefabriek.
Sinds maart 2010 in gebruik genomen KBA 105 met 4 kleuren met lak. In ons snijcentrum kunt u elk gewenst formaat karton en papier selecteren en laten snijden. Het wordt verpakt of op pallets gebundeld bij u afgeleverd. Vellen rondhoeken is ook mogelijk. En natuurlijk kunt u ook uw eigen materialen aanleveren. Kijkt u ook eens op onze website palletvellen.nl. Stansen een vak apart! Door de jarenlange ervaring en moderne stansautomaten Bobst 130E en WPM 400 kunt u bij ons terecht voor eenvoudig én uiterst complex stanswerk. Wij stansen verschillende materialen en formaten tot 1300 x 920 mm. Folie in uw verpakking? De vensters worden bij ons automatisch verlijmd op de verpakking.

Contacteer ons